Onze chalets

Ondek onze collectie chalets

Ontdek onze collectie chalets: eigentijds, comfortabel en klaar voor verkoop. Elk chalet is een meesterwerk van design en luxe, perfect voor wie kwaliteit en stijl zoekt. Gemaakt om indruk te maken en te genieten, jouw ideale thuis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PK Rushmore

De PK Rushmore combineert moderne kleurstellingen, unieke vormen, een geïntegreerde veranda, slimme indeling, luxe opties, brede badkamer en een ingerichte keuken, met een veranda die binnen en buiten verbindt.

PK Volente special

Veelzijdig chalet PK Volente Special voor 4 of 6 personen, scherp geprijsd. Met kunststof Milin Eurotexx gevelbekleding in gebroken wit voor een frisse, landelijke look. Tuindeuren bieden veel licht en toegang tot het terras. Hoogwaardige kwaliteit, aanpasbaar aan uw wensen, afmetingen vanaf 10x4m, inclusief alle voorzieningen.

pk volente speciaal
PK duinhuis

PK Duinhuis

De Duinhuis is vergelijkbaar met de PK Volente echter beschikt de Duinhuis standaard over een lessenaarsdak! Dit geeft het chalet een erg moderne uitstraling. De Duinhuis kunt u volledig naar eigen wensen samenstellen en kan uitgebreid worden met diverse opties. Heeft u liever een chalet met een plat dak, in plaats van een lessenaarsdak, kies dan voor onze PK Duinhuis. 

 

PK-LODGE MZ

De PK Lodge MZ is een luxe chalet met een unieke dakcombinatie van plat en lessenaarsdak, luxe vergrijsde houtkleur buitenbekleding en antraciet kozijnen. Biedt flexibele indelingen, ruime leefkeuken en badkamer, met slimme indeling voor maximale privacy. Ideaal als mantelzorgwoning door de ruime en slimme opzet.

PK-LODGE MZ
PK volente

PK volente

Ontdek ons veelzijdige chaletmodel, verkrijgbaar in diverse indelingen en stijlen: Landelijk, Modern, Klassiek, of Industrieel. Kies uit drie standaard indelingen en vind de kleurstijl die bij u past. De Volente biedt luxe opties, is gebouwd met hoogwaardige materialen, en heeft stijlvolle details in elke kamer. Ontworpen voor recreatie in elk seizoen met geïsoleerde leidingen en 12 cm dikke buitenwanden. Een droomchalet om trots op te zijn!