PK Rushmore

PK Rushmore

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EEN VEELZIJDIGE CHALET VOOR EEN GEWELDIGE PRIJS

Ons  assortiment is weer uitgebreid. Dit keer met deze prachtige De  PK Rushmore! Karakteristiek aan de PK Rushmore zijn de moderne kleurstellingen, de unieke vormen en de geïntegreerde veranda met beweegbare lamellenwand. Daarnaast beschikt dit model over een zeer slimme indeling, zeer luxueuze opties, een extra brede badkamer en een compleet ingerichte keuken. Door de vaste veranda worden binnen- en buitenruimtes met elkaar verbonden.

Kortom onze De PK Rushmore is een erg opvallend model. Dit maakt onze  PK Rushmore een ideaal vakantieverblijf! U kunt de PK Rushmore volledig zelf samenstellen! Een chalet op maat van Pk Chalets biedt verschillende mogelijkheden. Eventuele opties:  Apart toilet,  Compleet gemeubileerd,  Geïntegreerde koelkast 122 cm met vriesvak,  Vliegenhor Wasmachine aansluiting.

 

interesse in deze chalet?

Onze chalets zijn te bezichtigen bij De Bergjes. Voor een echte indruk, neem contact op met De Bergjes. Voor vragen of specifieke wensen rondom onze chalets, kunt u direct met ons contact opnemen.