PK Volente

PK volente

P1030631

EEN UNIEK CHALET IN 4 OF 6 PERSOONS UITVOERING

De PK Chalets Volente.

Kiest u voor Landelijk, Modern, Klassiek of Industrieel? Welke stijl past het beste bij u?

Het nieuwste model in ons uitgebreide chalet assortiment is verkrijgbaar in verschillende indelingen en kleurstijlen. Eerst maakt u een keuze uit drie standaard indelingen en vervolgens kiest u een kleurstijl welke het beste bij u past. Standaard beschikt de Volente over vele luxueuze opties. Daarnaast is dit model uitgerust met de meest hoogwaardige materialen. De materiaal- en stijlkeuzes zijn in alle kamers van de Volente terug te vinden. De Volente is speciaal ontworpen zodat u ongeacht het winter, lente, zomer of herfst is, optimaal kunt blijven recreëren. Zo liggen de leidingen geïsoleerd in de vloer en beschikt dit model standaard over 12 cm dikke buitenwanden. Een droomchalet waar wij enorm trots op mogen zijn! 

Uw droomchalet in een stijl welke het beste bij u past,ons verkoop punt  De Bergjes maakt het mogelijk! Maak een afspraak met één van onze adviseurs en laat u inspireren over de vele mogelijkheden! De Volente is uit voorraad leverbaar!

INTERESSE IN DEZE CHALET?

Onze chalets zijn te bezichtigen bij De Bergjes. Voor een echte indruk, neem contact op met De Bergjes. Voor vragen of specifieke wensen rondom onze chalets, kunt u direct met ons contact opnemen.